13 Nis 2016

Beyaz Köprü Kara Kıtada 5 bin Aileye kurban eti dağıttı.

Ülkemiz ve Diğer  Ülkelerdeki Hayır severlerin bağışladığı ve Beyaz Köprü  Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ekiplerce Kurban Kesim yerlerinde  kesilerek paketlenen kurban etleri, Afrika’nın  8 ayrı bölgesinde önceden belirlediğimiz  5 bin kişiye ulaştırıldı.Kurban etlerinin bir kısmı, Beyaz Köprü Derneğinin yetkilileri tarafından  kuruluşunda gönüllü görev yapan Ekiplerimizce  kırsal kesimlerde yaşayan ailelere dağıtıldı.

Beyaz Köprü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Sorumlusu Haşim KARATAŞ, dünyanın neresinde olursa olsun her mazluma ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.Emanet kurban hisselerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten KARATAŞ, şöyle konuştu:

“Türkiye’deki ve Yabancı ülkedeki hayırseverlerin emanetlerini Kara Kıtanın 8  ayrı noktasında 5 bin kişiye ulaştırdık. Bize emanet edilen kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu ailelerden kimileri belki de kurbandan kurbana evine et giren ailelerdir.  Allah hayırseverlerimizin kurbanlarını kabul etsin.”